Jäsenkirjeet

Hyvää kevätkauden alkua kulttuuriseuran jäsenet.
Jäsenmaksut
Jokainen on saanut jäsenmaksulomakkeen erillisenä lähetyksenä. Siinä oli muistutus käyttää viitettä ja kaksi vaihtoehtoista viitenumeroa. Kumpaa tahansa voi käyttää.
Teatterialennukset
Kulttuuriseuran jäsenet saavat Espoon kaupunginteatterin oman tuotannon näytöksiin peruslipuista alennuksen 2€ mainitsemalla jäsenyyden. Alennus koskee vain Revontulihallissa esitettäviä näytöksiä, vierailut eivät kuulu alennuksen piiriin.
Sibelius Ateneumissa
Jäsentapaamiset helmikuussa
Jäsentapaaminen ateneumin kahviossa torstaina 5.2. klo 15-16. Sibelius-näyttelyyn voi tutustua ennen tapaamista tai sen jälkeen. Ilmoittaudu Lea Leskiselle lmleskinen@gmail.com.
Toinen jäsentapaaminen on näytelmällisen Sibelius konsertin yhteydessä 8.2. Leppävaarassa Sellosalissa klo 14.30. Tunnistat seuran kyltistä. Lippuja on vielä saatavissa lipunmyyntipisteistä ja netistä Lippu.fi.
Benjamino Gigli 30-vuotisjuhlakonsertti Savoy teatterissa. Liput 27€/kpl, sisältää käsiohjelman. Lippuvaraukset marja.rahkonen@mbnet.fi.
Kutsu vuosikokoukseen
Seuran vuosikokous pidetään 18.3.klo 17 Sellon kirjastossa. Tervetuloa käsittelemään vuosikokousasioita. Korjaus: Kokous on ravintola Retrossa Sellon viihdekeskuksessa (Finnkinon vieressä).
Wimme Saari
Samana vuosikokousiltana voi osallistua Sellosalin konserttiin Pohjoisen ääniä, jossa maailmalla paremmin kuin Suomessa tunnettu saamelaisartisti Wimme Saari esiintyy yhtyeineen. Liput: lippu.fi.
Huhtikuussa 22.4. osallistutaan Oopperan Suureen kuorogaalaan. Liput on kaikki jo myyty.
An Evening with Elvis´Friends and Original Musicians
Elvismusiikkivierailu USA:sta Sellosalissa 13.5. klo 19. Lippuvaraukset Marja-Leena Merikalliolta, leena.merikallio@elisanet.fi. Viimeistään 5.2.hinta 31,30€ jos vähintään 10 osallistuu.
Jäsentapaaminen KAMUssa
26.5. klo 15 tavataan Espoon kaupunginmuseon (KAMU) aulassa Weegee -tal ossa. Tutustutaan museon näyttelyyn Parantavat vedet. Ilmoittautumiset ja lisätiedot Lea Leskiseltä lmleskinen@gmail.com.
Syksyllä 22.10. mennään oopperaan katsomaan Oopperan kummitusta. Lähes kaikki liput olivat menneet, mutta vielä ehkä voi tiedustella leena.merikallio@elisanet.fi.
Tapahtumakalenteria ja muita tietoja voi seurata www.espoonkulttuuriseura.yhdistysavain.fi , joka on vielä sisäänajovaiheessa oleva sivu jota päivittelen. Tästä myöhemmin lisää.
Marja Rahkonen

Tämä viesti on lähetetty osoitteeseesi marja.rahkonen@mbnet.fi Yhdistysavain Rekisterin kautta.

Jäsenkirje 3.3.2015

Tervetuloa Espoon Kulttuuriseura ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen 18.03. klo 17.00- Espoon yhteisöjen taloon Kauppamiehentie 6, Tapiola.

Kokouksen aluksi Gallen-Kallelan museon johtaja Tuija Wahlroos kertoo Akseli Gallen-Kallelan 150-vuotisjuhlavuodesta 2015 sekä museon toiminnasta.

Tämän jälkeen käsitellään sääntömääräiset kevätkokousasiat, joita ovat vuoden 2014 toimintakertomuksen ja tilien vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen tilivelvollisille.

Puheenjohtaja Jarkko Rahkonen sihteeri Lea Leskinen

P.S. 63 jäsentä saa kirjeen sähköpostitse. Mikäli haluat ilmoittaa sähköpostiosoitteen, lähetä viesti marja.rahkonen@mbnet.fi